skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Spitfires – The New Age

Oι The Spitfires «προλογίζουν» το νέο τους δίσκο, με το τραγούδι “The new Age”…

Τίτλος τραγουδιού“The New Age”

Καλλιτέχνης: The Spitfires

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Hatch Records Limited

Από το LP: “Year Zero”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι The Spitfires είναι ένα νέο εναλλακτικό συγκρότημα που ήρθε να εκπλήξει τους fans της ‘80’s Bρετανικής σκηνής. Τα μέλη τους είναι οι Billy Sullivan (κιθάρα, φωνητικά), Sam Long (μπάσο), Matt Johnson (drums) και George Moorhouse (πλήκτρα). Το φάσμα τον επιρροών τους είναι τεράστιο, καθώς έχουν χαρακτηριστικά από τη reggae και ska μουσική μέχρι την punk και τη soul. Πολλοί είναι αυτοί που τους έχουν συγκρίνει με τους Jam και έχουν ενθουσιαστεί από την «’80-ίλα» που βγάζουν.

Οι The Spitfires έχουν στο δυναμικό τους δύο album, το “Response” (2015) και το “A Thousand Times” (2016). Στα μέσα του καλοκαιριού, λοιπόν, ετοιμάζουν ένα νέο δίσκο με τίτλο “Year Zero”. Έτσι, το συγκρότημα αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό του, ένα τραγούδι, “The New Age”. Ο Sullivan, ο οποίος το έγραψε δήλωσε ότι είναι ένα τραγούδι 3,5 λεπτών με δυνατή κιθάρα, καθαρό ήχο και πολλή ενέργεια με ύφος “Back to basics”. Επίσης, μαζί με το τραγούδι, κυκλοφόρησε και το video clip του, όπου έχουν «τραβήξει» μία μέρα της ηχογράφησης του “The New Age”.

To συγκρότημα έχει ανοίξει συναυλίες μεγάλων ονομάτων όπως είναι οι Τhe Specials και o Paul Weller. Τα τελευταία δύο καλοκαίρια δεν έχουν σταματήσει να κάνουν live και η δημοτικότητα τους αναβαίνει κατακόρυφα. Για όποιον ενδιαφέρεται έχει ήδη κλείσει η χειμερινή περιοδεία τους στο «νησί»!

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

The Spitfires - The New Age

Back To Top