skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Stranglers – And If You Should See Dave…

Οι The Stranglers επανέρχονται με ένα νέο τραγούδι, αφιερωμένο στον εκλιπόντα κιμπορντίστα τους Dave Greenfield

Τίτλος τραγουδιού“And If You Should See Dave…

Καλλιτέχνης: The Stranglers

Μουσική/Στίχοι: Baz Warne, Jean-Jacques Burnel

Εταιρεία: Rhino

Από το LP: “Dark Matters”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Στις 10 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 18ο album των The Stranglers το οποίο θα τιτλοφορείται “Dark Matters“. Ως πρώτο single του δίσκου, το θρυλικό συγκρότημα επέλεξε το “And If You Should See Dave…” που είναι αφιερωμένο στον κιμπορντίστα τους, Dave Greenfield, που έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο πριν, μετά από μάχη με τον Covid-19.

Το μεγαλύτερο μέρος του album έχει ηχογραφηθεί με την συμμετοχή του Greenfield και αποτελεί το πρώτο τους δισκογραφικό υλικό μετά από απουσία 9 χρόνων. Το τελευταίο studio album των The Stranglers είδε το φως της δημοσιότητας το 2012, και ήταν το “Giants”.

«Πριν από ένα χρόνο, στις 3 Μαΐου, ο καλύτερος μου φίλος και συνάδελφός μου εδώ και 45 χρόνια, ο Dave Greenfield, πέθανε, ένα ακόμα θύμα της πανδημίας», δήλωσε ο JJ Burnel. «Είχαμε ήδη ηχογραφήσει το μεγαλύτερο μέρος του album μαζί του και κατά τη διάρκεια του lockdown η μόνη μας επιθυμία ήταν να το ολοκληρώσουμε ως το πιο κατάλληλο αφιέρωμα στη ζωή και τη δουλειά του. Θεωρώ ότι αυτό είναι μια από τις καλύτερες ηχογραφήσεις μας”.

The Stranglers - And If You Should See Dave...

Back To Top