skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Struts – Bulletproof Baby

Οι Struts κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι “Bulletproof Baby”.

Τίτλος τραγουδιού“Bulletproof Baby”

Καλλιτέχνης: The Struts

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: “YOUNG&DANGEROUS”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Βρετανοί rockers The Struts αποτελούμενοι από τον τραγουδιστή Luke Spiller, τον κιθαρίστα Addo Slack, τον μπασίστα Jed Elliott και τον drummer, Gethin Davies, κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Bulletproof Baby”, το οποίο ακολουθεί το έτερο single τους “Body Talks” (το οποίο κυκλοφόρησε και σε μια δεύτερη εκτέλεση με την Kesha) και το “Primadonna Like Me”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται και στο soundtrack του video game, “EA NHL ’19”.

Μαζί με την κυκλοφορία αυτή, οι The Struts ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου τους με τίτλο “YOUNG&DANGEROUS” που ακολουθεί εκείνη του ντεμπούτου τους, “Everybody Wants” του 2016.

“Επιτέλους, μπορούμε να αποκαλύψουμε το δεύτερο album μας, “YOUNG & DANGEROUS””, δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Luke Spiller. “Έχουμε χύσει αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για αυτό το album και ξέρω ότι όλοι θα το αγαπήσετε. Είναι αφιερωμένο σε όλους τους καταπληκτικούς μας fans που περίμεναν τόσο πολύ για αυτό το δίσκο. Ελπίζω αυτά τα τραγούδια να παρέχουν το τέλειο soundtrack σε αυτό το τρελό πράγμα που ονομάζεται ζωή. Και πάλι ευχαριστώ. Βεβαιωθείτε να πάρετε εισιτήρια για την περιοδεία μας, ώστε να μπορούμε όλοι να τραγουδήσουμε αυτά τα νέα τραγούδια μαζί. Πολύ αγάπη x”.

The Struts - Bulletproof Baby

Back To Top