skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Wallflowers – Who’s That Man Walking ‘Round My Garden

Οι The Wallflowers παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους “Who’s That Man Walking ‘Round My Garden”

Τίτλος τραγουδιού: “Who’s That Man Walking ‘Round My Garden

Καλλιτέχνης: The Wallflowers

Μουσική / Στίχοι: Jakob Dylan

Εταιρεία: New West Records

Από το LP: “Exit Wounds”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Οι The Wallflowers κυκλοφόρησαν ένα ακόμα νέο τραγούδι, με τίτλο «Who’s That Man Walking ‘Round My Garden», από το επερχόμενο album τους, “Exit Wounds”.

Το “Who’s That Man Walking ‘Round My Garden” είναι ένα φωτεινό και ενεργητικό rocker που παρουσιάζει τον Jakob Dylan να λέει την ιστορία ενός σκληρά εργαζόμενου που φαίνεται να μεγαλώνει όλο και πιο παρανοϊκά -όπως υποδηλώνει ο τίτλος- ένας παράξενος άνθρωπος που περιπλανιέται στον κήπο του.

Το “Exit Wounds” θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου μέσω της New West Records και σηματοδοτεί το πρώτο album των The Wallflowers σχεδόν μια δεκαετία μετά το “Glad All Over” του 2012. H παραγωγή του LP υπογράφεται από τον Butch Walker και σε αυτό θα συναντήσουμε τη Shelby Lynne να συμπράττει με το συγκρότημα σε τέσσερα τραγούδια.

Το “Who’s That Man Walking ‘Round My Garden” είναι το τρίτο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Wallflowers από το “Exit Wounds”. Τον Μάιο, κυκλοφόρησαν το “Maybe Your Heart’s Not in It No More” και τον Απρίλιο μοιράστηκαν το πρώτο επίσημο single του δίσκου, “Roots and Wings”.

The Wallflowers - Who’s That Man Walking ‘Round My Garden

Back To Top