skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Weeknd – Nothing Is Lost (You Give Me Strength) (from “Avatar: The Way of Water” OST)

Ακούστε το νέο, πολυαναμενόμενο single του The Weeknd, “Nothing Is Lost (You Give Me Strength” από το soundtrack της ταινίας “Avatar: The Way of Water”

Τίτλος τραγουδιού: “Nothing Is Lost (You Give Me Strength)

Καλλιτέχνης: The Weeknd

Μουσική / Στίχοι: Abel Tesfaye

Εταιρεία: Hollywood Records

Από το OST: “Avatar: The Way of Water”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

Το “Nothing Is Lost (You Give Me Strength)” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι του Καναδού super-star The Weeknd. Kυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο ώρες -μέσω της Hollywood Records-, ως το βασικό single του κινηματογραφικού soundtrack της ταινίας “Avatar: The Way of Water”.  Το τραγούδι γράφτηκε από τον ίδιο τον The Weeknd (Abel Tesfaye), ενώ την παραγωγή του υπογράφουν οι Swedish House Mafia, μαζί με τον συνθέτη της ταινίας, Simon Franglen.

Στις 7 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε ένα trailer για την ταινία που σκηνοθέτησε ο James Cameron. Το ίδιο το trailer είχε τον τίτλο του τραγουδιού ενώ ένα απόσπασμα του τραγουδιού με φωνητικά που “παίζουν απαλά σε όλο το τρέιλερ” μας έδωσαν την πρώτη γεύση από αυτό. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το τραγούδι επιδιώκει να «μιλήσει στην επική εμβέλεια, τη συναρπαστική δράση και το συναρπαστικό δράμα της ίδιας της ταινίας».

Το Original Motion Picture Soundtrack θα περιλαμβάνει τόσο το “Nothing Is Lost (You Give Me Strength)” όσο και την πρωτότυπη μουσική από τον βραβευμένο με GRAMMY® συνθέτη Simon Franglen.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου με Oscar, James Cameron, “Avatar: The Way of Water”, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου.

The Weeknd - Nothing Is Lost (You Give Me Strength) (from "Avatar: The Way of Water" OST)

Back To Top