skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Zero Won – Morning

Οι The Zero Won παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Morning”!

Τίτλος τραγουδιού: “Morning”

Καλλιτέχνης: The Zero Won

Μουσική / Στίχοι: The Zero Won

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Οι The Zero Won είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό και συνάμα αγγλόφωνο συγκρότημα, που σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2017 από τους Ιάσονα Ζιώγα, Βασίλη Καμπούρη, Θεόδωρο Γεωργακόπουλο και Polina Leshnevskaia που είναι και η φωνή του συγκροτήματος. Αποκαλούν τον ήχο τους cosmic disco και αυτό μάλλον δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα μιας και το συγκρότημα έχει βάση την pop την οποία φροντίζει να διανθίζει με κάμποσα electro και disco στοιχεία που συνθέτουν ένα είδος μοντέρνο και ρετρό ταυτόχρονα.

Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους digital single με τίτλο “Waves”, μια διασκευή στο ομότιτλο τραγούδι των Zebra Tracks ενώ αργότερα ακολούθησαν τα τραγούδια “MINE” “Lights” και “Sour”. Στη λίστα αυτή έρχεται τώρα να προστεθεί το νέο τους single με τίτλο “Morning” που μόλις κυκλοφόρησε! Με ένα μυστηριώδη ρυθμό, το τραγούδι πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει μια μεγάλη επιτυχία, και να προσφέρει ελπίδα σε όσους πιστεύουν πως η αγγλόφωνη μουσική σκηνή της Ελλάδας δεν έχει μέλλον!

Μαζί με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού οι The Zero Won, ανακοινώνουν και το πρώτο τους live μαζί με τους Glass Rebel, στις 12 Απριλίου στο Six d.o.g.s, όπου θα παρουσιάσουν όλα τα παραπάνω τραγούδια τους!

The Zero Won - Morning

Back To Top