skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Theodore – The Lisper

Ο Theodore παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο “The Lisper”!

Τίτλος τραγουδιού: The Lisper

Καλλιτέχνης: Theodore

Μουσική / Στίχοι: Theodore

Εταιρεία: United We Fly

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Ατμοσφαιρικός ήχος στο Cinemascope: ένα επικό μείγμα από κλασσικές συνθέσεις με πιάνο, με ηλεκτρονικά στοιχεία που κυμαίνονται από ambient και minimal έως το synth-wave των 80s. Τύμπανα, κιθάρες και τα όμορφα φωνητικά του Theodore, συνθέτουν πάντα δημιουργίες που μένουν αλησμόνητες. Ο Theodore έγινε γνωστός για τις αξέχαστες ζωντανές του εμφανίσεις και για την συναρπαστική σκηνική του παρουσία ενώ έχει ήδη κάνει support για ονόματα όπως Sigur Ros και DIIV.

Είναι ξεκάθαρο ότι η εκπαίδευση του Theodore στο πιάνο και στην παραδοσιακή ελληνική μουσική επέτρεψε στη μουσικότητα του να μεγαλώνει και να ακμάζει. Αυτό, με τη σειρά του, του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο Abbey Road Studio 2 στο Λονδίνο, αλλά να κάνει και δύο συνεχείς εμφανίσεις στο θρυλικό SXSW του Austin.

Το τελευταίο του single, “The Lisper”, χαρακτηρίζεται από την εύθραυστη φωνητική ερμηνεία του Theodore και είναι μια τόσο απελπισμένη όσο και απόλυτα αισιόδοξη μπαλάντα, που υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες. Σε μουσική και στίχους του ίδιου, παραγωγή και μίξη του Βαγγέλη Μόσχου και mastering του Steve Lado, το  “The Lisper” μας κάνει να αδημονούμε για τη συνέχεια!

Theodore - The Lisper

Back To Top