skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Thomas Rhett – Us Someday

Ο Thomas Rhett παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του, με τίτλο “Us Someday”!

Τίτλος τραγουδιού: “Us Someday”

Καλλιτέχνης: Thomas Rhett

Μουσική/Στίχοι: Amy Wadge, Jesse Frasure, Rhett Akins, Thomas Rhett

Εταιρεία: Big Machine Label

Από το LP: “Country Again: Side B”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

“Για μένα, αυτό το τραγούδι είναι σαν να μιλάω με τη Lauren στα 19 λέγοντάς της: ‘Ξέρω ότι νομίζεις ότι είναι τρελό, αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά θα συμβούν για εμάς’”, λέει ο Thomas Rhett. “Και τώρα είμαστε εδώ, πάνω από 10 χρόνια αργότερα, και τα περισσότερα από αυτά συνέβησαν στην πραγματικότητα, το οποίο είναι απλώς το πιο τρελό πράγμα”.

Με αυτά τα λόγια, ο star της country μουσικής σκηνής, Thomas Rhett, μάς σύστησε το ολοκαίνουριο single του, με τίτλο “Us Someday”. Συμπληρώνει λέγοντας: “Μου αρέσει επίσης το πόσο διαφορετικό ακούγεται αυτό το τραγούδι από τα υπόλοιπα στο εγχείρημα, ανοίγει μόνο με έγχορδα και φωνητικά. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα ακούσουν και θα μπορέσουν να σχετιστούν με τις δικές τους σχέσεις”.

Το “Us Someday” είναι η τελευταία προεπισκόπηση του επερχόμενου album του Rhett, που θα έχει τίτλο “Where We Started”. Η επίσημη πρεμιέρα του έχει οριστεί για την 1η Απριλίου κι η συλλογή 15 κομματιών θα περιλαμβάνει συνεργασίες με την Katy Perry, τον Riley Green, τον Tyler Hubbard και τον Russell Dickerson και θα περιλαμβάνει το lead single “Slow Down Summer”, καθώς και τραγούδια που κυκλοφόρησαν παλαιότερα “Angels” και “Church Boots”.

Thomas Rhett - Us Someday

Back To Top