skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tikyra Jackson – No More Fear

H Tikyra Jackson κάνει μια παύση από το συγκρότημα των Southern Avenue και παρουσιάζει το νέο της single “No More Fear”!

Τίτλος τραγουδιού“No More Fear

Καλλιτέχνης: Tikyra Jackson

Μουσική / Στίχοι: Tikyra Jackson

Εταιρεία: Purple Kactus Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

H Tikyra Jackson, κατάγεται από το Memphis, προέρχεται από μια μουσική οικογένεια και μεγάλωσε επίσης σε εκκλησία. όπως γίνεται σαφές, έχει βυθιστεί στο τραγούδι, από την παιδική της ηλικία. Αλλά ενώ η Jackson  δεν είναι το μόνο άτομο που μεγάλωσε τραγουδώντας σε εκκλησία, πήρε ένα σημαντικό, μοναδικό μάθημα εκεί. Είναι μια ιδέα που ισχύει για όλα όσα κάνει, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στο συγκρότημα των Southern Avenue ή της ηχογράφησης των συνθέσεων της, όπως το ντεμπούτο solo single της, “No More Fear”, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο μέρες.

Όταν έγραψε το “No More Fear”, η Jackson δήλωσε ότι βρισκόταν στο δωμάτιό της, με κλεισμένες κουρτίνες και ένα ηλεκτρικό μπάσο. Καθώς άρχισε να παίζει μερικές νότες, το τραγούδι άρχισε να δημιουργείται. Εκείνη την εποχή, η Jackson είχε τις πρόσφατες δολοφονίες των George Floyd και Breonna Taylor (και άλλων) συνεχώς στο μυαλό της. Αυτές οι τραγωδίες, σε συνδυασμό με την αίσθηση του προσωπικού της κινήτρου, βοήθησαν στη γέννηση αυτού του νέου τραγουδιού.

Αντιμέτωποι με τη θλίψη που οι Μαύροι Αμερικανοί υπομένουν πάρα πολύ συχνά σε συνδυασμό με τον

φόβο ότι οι φίλοι ή η οικογένειά της θα μπορούσαν να είναι ο Floyd ή η Taylor, λέει η Jackson, δεν ήταν σίγουρη πώς να επικεντρωθεί στα συναισθήματά της. Ενώ μερικοί από τους φίλους και τους συγγενείς της συμμετείχαν σε πορείες και μιλούσαν ανοιχτά για τα πιστεύω τους, η ίδια ανακάλυψε ότι ήθελε να ακουστεί μέσω της μουσικής της. Έτσι η συνιδρύτρια και drummer του υποψήφιου για Grammy, συγκροτήματος της soul, Southern Avenue, κατάλαβε εκείνη τη στιγμή ότι το “No More Fear” θα ήταν μια ουσιαστική συμβολή στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Tikyra Jackson - No More Fear

Back To Top