skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tinashe – Like I Used To

Μία νέα εποχή ξεκινάει για την Tinashe, η οποία μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, “Like I Used To”!

Τίτλος τραγουδιού“Like I Used To”

Καλλιτέχνης: Tinashe

Μουσική / Στίχοι: OneInThe4Rest, London Jae, Landstrip Chip & Tinashe

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Nashe”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Η Tinashe είναι μία από τις νέες ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η οποία έχει συνεργαστεί με A-list καλλιτέχνες, όπως οι School Boy Q, Britney Spears, Future και άλλους. Από την αρχή της καριέρας της μέχρι τώρα, έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις μουσικούς που μπορεί να πειραματιστεί αρκετά και καταφέρνει να γίνεται όλο και καλύτερη και πιο ώριμη.

Η νεαρή τραγουδίστρια, τον Απρίλιο, κυκλοφόρησε τον πολυαναμενόμενο δίσκο της, με τίτλο “Joyride”, που υπήρχε μία μεγάλη γκάμα συνεργασιών, όπως αυτές με τους French Montana, Ty Dolla $ign και Future. Σε διάστημα, μόλις, τριών μηνών, η Tinashe αποφασίζει να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα δισκογραφικά και οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί. Το νέο της project φέρει τον τίτλο “Nashe”, το οποίο επρόκειτο να γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Το καινούριο LP της Tinashe θα συμπεριλαμβάνει 9 καινούρια τραγούδια και, αυτή τη φορά, δε θα συμπεριλαμβάνει συμμετοχές άλλων καλλιτεχνών. Για να προϋπαντήσει το επερχόμενο project της, η νεαρή R&B star κυκλοφόρησε το “Like I Used To” στις 13 Ιουλίου. Η φωνή της είναι πιο ώριμη και ξεχωρίζει κατά τη διάρκεια του beat, τραγουδώντας για το νέο της εαυτό.

Tinashe – Like I Used To

Back To Top