skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | TJ Jackson – Senseless Drama

Ο ανιψιός του Michael Jackson, TJ Jackson κυκλοφορεί το νέο του single “Senseless Drama”!

Τίτλος τραγουδιού: “Senseless Drama”

Καλλιτέχνης: TJ Jackson

Μουσική/Στίχοι: David Thulin, Tito Joe Jackson

Εταιρεία: Rio De Rojo

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Ο Tito Joe (γνωστός ως TJ) Jackson έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία είτε ως μέλος του συγκροτήματος 3T, το οποίο είχε δημιουργήσει την δεκαετία του 90 με τους αδερφούς του Taryll και Taj, είτε ως solo act με πιο πρόσφατη κυκλοφορία του το E.P. Obsession.

Ο νεότερος γιος του Tito Jackson, μέλος των θρυλικών Jackson 5, κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου 2020, ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο “Last Night”, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να επιβραδύνει την δισκογραφική του πορεία. Αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές πριν από λίγες μόνο ώρες με την παρουσίαση ενός ακόμα τραγουδιού που έχει τίτλο “Senseless Drama”. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο TJ σε συνεργασία με τον David Thulin.

Το τραγούδι αποπνέει αισθησιασμό και είναι μια μίξη όμορφης R’n’B με latin και jazz στοιχεία που σίγουρα προσφέρουν μια ακόμα πιο ρομαντική πινελιά στο συνολικό αποτέλεσμα! Το “Senseless Drama” είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από όλες τις γνωστές πλατφόρμες streaming και download και κυκλοφορεί μέσω της Rio De Rojo.

TJ Jackson - Senseless Drama

Back To Top