skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tom Grennan – This is the Place

Ο Tom Grennan κυκλοφόρησε το νέο του single, με τίτλο “This Is The Place”!

Τίτλος τραγουδιού“This is the Place

Καλλιτέχνης: Tom Grennan

Μουσική / Στίχοι: Pablo Bowman, Tom Grennan, Dan Smith, Daniel Boyle, David Strääf, Richard Boardman, Sarah Blanchard

Εταιρεία: Insanity Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο Βρετανός μουσικός κι ερμηνευτής Tom Grennan είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντάς μας το νέο του single. Αυτό έχει τίτλο “This Is The Place” και πρόκειται για μία νέα, indie pop πρόταση από τον 24χρονο καλλιτέχνη, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Pablo Bowman, Tom Grennan, Dan Smith, Daniel Boyle, David Strääf, Richard Boardman και Sarah Blanchard. Το τραγούδι κινείται σε “παιχνιδιάρικους” ρυθμούς, ενώ ο Grennan τραγουδάει για έναν χαμένο έρωτα, για την κατάληξη του οποίου μετανιώνει οικτρά.

Το “This Is The Place” αποτελεί μία ανεξάρτητη –προς το παρόν- δημιουργία του τραγουδιστή, ενώ όπως αναφέρεται πρόκειται να αποτελέσει τον προπομπό της επικείμενης και δεύτερης κατά σειρά, δισκογραφικής του δουλειάς. Ο Grennan ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2016 και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του, με τίτλο “Lighting Matches”.

Όντας ενεργό μέλος στα social media δεν χάνει στιγμή κι ενημερώνει τακτικά το κοινό για τα μελλοντικά του σχέδια. Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για κάποιες επερχόμενες εμφανίσεις του, με την πρώτη να πραγματοποιείται στο Λονδίνο και στις 19 Φεβρουαρίου.

Tom Grennan - This is the Place

Back To Top