skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tom Grennan – You Are Not Alone

Ο Tom Grennan κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “You Are Not Alone”!

Τίτλος τραγουδιού“You Are Not Alone

Καλλιτέχνης: Tom Grennan

Μουσική / Στίχοι: Jamie Scott, Mike Needle, Tom Grennan

Εταιρεία: Insanity Records, Sony Music Publishing

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

“Στείλτε το σε κάποιον που το χρειάζεται, σε κάποιον που αγαπάτε. Αφήστε το να πετάξει. Σας αγαπώ όλους για τη δύναμη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια όταν ήμουν πιο κοντά από ό,τι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται στην άκρη.”

Αυτά του τα λόγια μοιράστηκε μαζί μας ο Tom Grennan με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single του, με τίτλο “You Are Not Alone”. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προσωπικό τραγούδι του ερμηνευτή από το Ηνωμένο Βασίλειο, που μιλάει στην καρδιά του και θέλει να το μοιραστεί με όλους όσους αισθάνονται μόνοι. Τη μουσική και τους στίχους του εν λόγω anthem υπογράφουν οι Jamie Scott, Mike Needle, καθώς κι ο ίδιος ο ερμηνευτής Tom Grennan.

Επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέραμε, σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του καλλιτέχνη σχετικά με το τραγούδι: “Αυτό δεν είναι απλώς ένα ακόμη single για μένα, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Αυτό είναι το πιο προσωπικό τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Θέλω αυτοί οι στίχοι να βοηθήσουν τους άλλους ανθρώπους όσο με βοήθησε και εμένα να τους γράφω. Ήμουν ανοιχτός και ακατέργαστος στα τραγούδια στο παρελθόν, αλλά όταν αυτό το τραγούδι άρχισε να ξεχύνεται από μέσα μου, ήταν διαφορετικά.”

Tom Grennan - You Are Not Alone

Back To Top