skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tom Odell – You’re Gonna Break My Heart Tonight

Ο Tom Odell κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο “You’re Gonna Break My Heart Tonight”!

Τίτλος τραγουδιού“You’re Gonna Break My Heart Tonight”

Καλλιτέχνης: Tom Odell

Μουσική / Στίχοι: Tom Odell

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “Jubilee Road”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του, “Jubilee Road”, κυκλοφόρησε ο Tom Odell και φέρει ως τίτλο “You’re Gonna Break My Heart Tonight”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, βασισμένη στον ήχο του πιάνου, ενώ αξιοσημείωτος είναι ο ήχος από το σαξόφωνο και τα φωνητικά από ορχήστρα. Την ενορχήστρωση πραγματοποίησε ο ίδιος ο Odell και το τραγούδι ήρθε κοντά μας στις 5 Οκτωβρίου.

“If You Wanna Love Somebody”, “Jubilee Road” και “Half As Good As You” είναι μερικά από τα τραγούδια που μας έχει συστήσει από την νέα του δουλειά, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 26 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε. Δίνοντας βάση, λοιπόν, στην προώθηση του δίσκου του, ο Odell μίλησε μέσα από σχετικές αναρτήσεις στα social media για την περιοδεία του. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Αυτό το φθινόπωρο, στις εμφανίσεις μου στην Μεγάλη Βρετανία, θέλω να προσκαλέσω μερικούς από εσάς στα παρασκήνια πριν παίξουμε εγώ και η μπάντα μου. Μπορούμε να μιλήσουμε, να βγάλουμε φωτογραφίες, ντυμένοι ως cowboys, οτιδήποτε θέλετε, δεν επιτρέπεται μόνο να παίξετε στο πιάνο μου. Τώρα, για να μπορέσετε να λάβετε μία πρόσκληση, έχει οριστεί μία διαδικασία και πρέπει να ακολουθήσετε τις λεπτομέρειες μέσω του παρακάτω link, να προπαραγγείλετε το ‘Jubilee Road’ και να αναμένεται με υπομονή για το χρυσό εισιτήριο.”

Για να βρείτε το link μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Odell στο Facebook.

Tom Odell – You’re Gonna Break My Heart Tonight

Back To Top