skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tom Walker – Not Giving In

Μία εμβληματική δημιουργία ήρθε από τον Tom Walker, με τίτλο “Not Giving In”!

Τίτλος τραγουδιού: “Not Giving In”

Καλλιτέχνης: Tom Walker

Μουσική / Στίχοι: Tom Walker

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “What a Time To Be Alive”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση του ντεμπούτου δίσκου του, “What a Time to Be Alive”, ο Tom Walker μοιράζεται μαζί μας μία δυναμική μπαλάντα, γεμάτη συναίσθημα και λόγια ουσίας. Το τραγούδι έχει τίτλο “Not Giving In” και τη μουσική και τους στίχους του υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ενώ μέσα από αυτή μας μιλάει για το δέσιμο και την αγάπη και για το πως όταν θέλουμε κάτι, όλα είναι δυνατά. Η κυκλοφορία της εν λόγω δημιουργίας πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου και σίγουρα αξίζει να την ακούσετε.

Όσον αφορά το ντεμπούτο album του Tom Walker, αυτό προετοιμάζεται ήδη από το 2017 και το “Leave A Light On” αποτέλεσε το hit single του που έφερε δόξα στον ίδιο τον καλλιτέχνη. Βασισμένος στα alternative-rock και pop ηχοχρώματα, ο Walker φροντίζει να μας παρουσιάζει άρτια δομημένα τραγούδια. Ήρθε η ώρα λοιπόν που το “What a Time to Be Alive” θα κυκλοφορήσει τόσο στην ψηφιακή, όσο και στην αναλογική του μορφή την 1η Μαρτίου. Δεκατρία συνολικά τραγούδια θα κάνουν πρεμιέρα σε παραγωγή του Mike Spencer, των Rudimental και πολλών άλλων.

Φαίνεται πως ο Walker έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ερμηνευτών ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Marco Mengoni και οι Rudimental.

Tom Walker – Not Giving In

Back To Top