skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tommaso Paradiso – Ricordami

O Ιταλός super-star, Tommaso Paradiso, αποχαιρετά το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του νέου, νοσταλγικού single του “Ricordami”!

Τίτλος τραγουδιού“Ricordami

Καλλιτέχνης: Tommaso Paradiso

Μουσική / Στίχοι: Tommaso Paradiso, Francesco Catitti

Εταιρεία: Island/The Sold Out/Universal Music Italia

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Ιταλός τροβαδούρος, Tommaso Paradiso επανέρχεται δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουριο single που έχει τίτλο “Ricordami” (“Να με θυμάσαι”). Από τα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας του, ο fontman του συγκροτήματος Thegiornalisti, βλέπει το όνομά του να έχει ανοδική πορεία στα charts της γειτονικής χώρας, καθιστώντας βέβαιη την επιτυχία του τραγουδιού.

Έντονοι ήχοι από σαξόφωνου που θυμίζουν δημιουργία της δεκαετίας του ’80, ένας βρόχος εγχόρδων που πάει ακόμη πιο πίσω χρονικά προς τη δεκαετία του ’60, ανάλαφροι, απόλυτα ρομαντικοί στίχοι και μια όμορφη ερμηνεία συνθέτουν τα στοιχεία του τραγουδιού που έρχεται να μας συνοδεύσει στο τέλος του καλοκαιριού.

Το “Ricordami” είναι μέρος του ντεμπούτου solo album του Tommaso Paradiso, έναν δίσκο που αναμένουμε όλοι από τις κυκλοφορίες των προηγούμενων singles του “Non avere paura“, “I nostri anni” και “Ma lo vuoi capire?“. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία αυτή (ακριβής ημερομηνία ή έστω ο τίτλος του δίσκου). Εν αναμονή λοιπόν!

Tommaso Paradiso - Ricordami

Back To Top