skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | TONES AND I – CHARLIE

H Tones And I κυκλοφορεί το νέο της single “Charlie”!

Τίτλος τραγουδιού“CHARLIE”

Καλλιτέχνης: TONES AND I

Μουσική / Στίχοι: Eren Cannata, Sam Homaee, Toni Watson

Εταιρεία: Elektra (NEK)

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

H Tones And I κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Charlie». Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του αισιόδοξου, upbeat-pop τραγουδιού με τις έντονες disco επιρροές έγινε ζωντανά κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής “Jimmy Kimmel Live”, πριν από λίγες μόνο ώρες. Η Αυστραλή τραγουδίστρια δήλωσε σχετικά με αυτή την εμφάνισή της: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω το ντεμπούτο μου με το “Charlie” στον Jimmy Kimmel. Θα πάρω τον Triple J για να παίξω οποιαδήποτε μέρα, αλλά αυτό είναι το νέο για μένα».

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να υπέθεσαν ορισμένοι ακροατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια του «Dance Monkey» αποκάλυψε ότι το νέο τραγούδι της πήρε τον τίτλο του από το αγαπημένο “σοκολατένιο” λαμπραντόρ της, τον Charlie, ο οποίος της λείπει απελπισμένα κάθε φορά που βρίσκεται σε περιοδεία.

Το «Charlie» ακολουθεί τις κυκλοφορίες των singles της «Eyes don’t lie» και «Chant», την πρόσφατη συνεργασία της με τον Macklemore.

Η Tones And Ι γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πριν από τρία χρόνια με το προαναφερθέν smash hit “Dance Monkey”, που μόνο στην Αυστραλία, παρέμεινε στην πρώτη θέση για 24 εβδομάδες.

TONES AND I - CHARLIE

Back To Top