skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tones and I – I Made It (from “True Spirit” O.S.T.)

Η Tones and I μάς συστήνει το νέο της τραγούδι, με τίτλο “I Made It”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Made It”

Καλλιτέχνης: Tones and I

Μουσική / Στίχοι: Toni Watson

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το O.S.T.:  “True Spirit”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Η παγκόσμια super star και πολυβραβευμένη τραγουδοποιός, Tones And I, επέστρεψε με το “I Made It”. Το νέο τραγούδι, το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλες τις streaming πλατφόρμες, συντέθηκε από τους Tones And I για την ταινία του Netflix, “True Spirit”, το οποίο επίσης θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σήμερα.

Το “I Made It” είναι εμπνευσμένο από την ίδια την ταινία, η οποία εξιστορεί τη ζωή της επίμονης νεαρής ναύτου Jessica Watson (Teagan Croft). Όταν η Jessica σκοπεύει να γίνει το νεότερο άτομο που θα ταξιδέψει μόνο του, ασταμάτητα και χωρίς βοήθεια σε όλο τον κόσμο, πολλοί περιμένουν ότι θα αποτύχει. Με την υποστήριξη του προπονητή της ιστιοπλοΐας και μέντορά της Ben Bryant (Cliff Curtis) και των γονιών της (Josh Lawson και η βραβευμένη με Όσκαρ Anna Paquin), η Jessica είναι αποφασισμένη να πετύχει αυτό που θεωρήθηκε αδύνατο, πλοηγώντας μερικές από τις πιο απαιτητικές περιοχές του κόσμου στον ωκεανό κατά τη διάρκεια 210 ημερών.

Το “True Spirit” σκηνοθετεί η Sarah Spillane, το σενάριο είναι των Sarah Spillane, Rebecca Banner και Cathy Randall ενώ οι Debra Martin Chase, Susan Cartsonis και Andrew Fraser είναι παραγωγοί. Η Bridget Webb, η Vivien Turner, η Stacy Clausen και ο

Todd Lasance συμπρωταγωνιστούν επίσης σε αυτή την απίστευτη αληθινή ιστορία επιμονής και ανθρώπινων επιτευγμάτων που δείχνει ότι είστε τόσο μεγάλοι όσο τα όνειρα που τολμάτε να ζήσετε.

Tones and I - I Made It

Back To Top