skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tori Amos – Cloud Riders

Η Tori Amos μοιράστηκε το πρώτο «θυελλώδες» single από το επερχόμενο album της.

Τίτλος τραγουδιού: “Cloud Rivers”

Καλλιτέχνης: Tori Amos

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Native Invader”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια Tori Amos, κυκλοφόρησε το πρώτο single, με τίτλο “Cloud Rivers”, από το επερχόμενο, καινούριο album της, την ανακοίνωση του οποίου έκανε τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για το 15ο studio album της – μετά το “Unrepentant Geraldines” του 2014 – που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από την Decca Records, με την επονομασία “Native Invader”.

H Τori Amos είναι μια τραγουδίστρια, η οποία εμπνέεται τόσο σε μουσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο από την φύση και τα διδάγματά της. Το ίδιο μοτίβο φαίνεται να ακολουθείται και στο καινούριο album καθώς η ίδια δήλωσε σχετικά: “Παρατηρεί την φύση και πώς αυτή μέσα από την ανθεκτικότητα, θεραπεύει τον εαυτό της. Τα τραγούδια παλεύουν επίσης με την εξής ερώτηση: Ποιος είναι ο ρόλος μας στην καταστροφή της γης, καθώς και στους εαυτούς μας, αλλά και στις μεταξύ μας σχέσεις;”

Το ολοκαίνουριο “Cloud Rivers”, το πρώτο single από το επερχόμενο album, είναι μια υπέροχη μεταφορά που παρομοιάζει μια θυελλώδη σχέση με τα στοιχεία της φύσης, όπου η Tori εμφανίζεται αποφασισμένη να περάσει μέσα από αυτή την «καταιγίδα». “Didn’t think it would come to this/ A dead calm before the storm (…)Underneath the stars above/ I said, “No, stop,”/ I am not giving up on us/ And I am not going anywhere soon”.

«Κάποιες καταιγίδες είναι ηλεκτρικές ενώ κάποιες άλλες είναι θανατηφόρες. Σου αλλάζουν την ζωή. Κάποιοι τις επιλύουν, ενώ κάποιο άλλοι όχι. Έτσι είναι οι συγκρούσεις. Δεν ξέρεις πώς μια τέτοια θα εξελιχθεί όταν βρίσκεσαι στη μέση της. Και το ένα πράγμα που έχω μάθει είναι ότι όταν οι “Cloud Riders” έρχονται, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις», σχολιάζει η Tori για το καινούριο της τραγούδι.

Tori Amos – Cloud Riders

Back To Top