skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tori Amos – Up The Creek

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα δεύτερο single από το καινούριο της album, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από έναν μήνα.

Τίτλος τραγουδιού: “Up The Creek”

Καλλιτέχνης: Tori Amos

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Native Invader”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Tori Amos πρόκειται να κυκλοφορήσει το 15ο studio album της, με τίτλο “Native Invader”, μετά το album του 2014, “Unrepentant Geraldines”. Για άλλη μια φορά, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια εμπνέεται από τον φυσικό κόσμο και την ικανότητά του να πεθαίνει και να αναγεννιέται, διερωτώμενη παράλληλα ποιος είναι ο ρόλος μας στην καταστροφή της γης, καθώς και στην καταστροφή του εαυτού μας αλλά και των μεταξύ μας σχέσεων.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το lead single του επερχόμενου album, με τον τίτλο “Cloud Riders” – ένα τραγούδι που μιλά για το πώς να ξεπερνάμε τις «καταιγίδες» της ζωής- η Tori Amos κυκλοφόρησε ένα δεύτερο single, που ονομάζεται “Up The Creek”. Είναι ένα τραγούδι με περισσότερο πολιτική χροιά και με έναν πιο σκοτεινό, electronic- pop ήχο, συγκριτικά με το “Cloud Riders”, ενώ ταυτόχρονα κάνει αναφορές και στην κλιματική αλλαγή.

H μελωδία του, δίνει την αίσθηση του επείγοντος, καθώς η Amos αναρωτιέται “To the Earth will you show mercy?”. Επιπλέον, στους στίχους επαναλαμβάνεται η αγαπημένη φράση του Αμερικανού παππού της Amos, “Good lord willin’ and the creek don’t rise” και συνεχίζει “We may just survive/ If the militia of the mind/ Arm against those climate blind.” Ακόμη, στο “Up The Creek” συμμετέχει, κάνοντας τα φωνητικά, η κόρη της Tori Amos, Tash.

Το καινούριο album της Tori Amos, “Native Invader”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από την Decca Records.

Tori Amos - Up The Creek

Back To Top