skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tori Kelly – 2 Places

Απολαύστε ακόμα ένα τραγούδι από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Tori Kelly!

Τίτλος τραγουδιού“2 Places”

Καλλιτέχνης: Tori Kelly

Μουσική / Στίχοι: Nate Campany, Noel Zancanella, Taylor Monét Parks, Tori Kelly

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: “Inspired by True Events”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Ακόμα ένα τραγούδι από την επικείμενη, δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε η Tori Kelly και αυτό έχει τίτλο “2 Places”. Πρόκειται για μία μελωδική, blues μπαλάντα, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Nate Campany, Noel Zancanella, Taylor Monét Parks, σε συνεργασία με την ίδια την ερμηνεύτρια. Μέσω του τραγουδιού η Kelly μας μιλάει για τους δύο κόσμους ανάμεσα στους οποίους αμφιταλαντεύεται, μία διαδικασία που πολλές φορές είναι αρκετά ψυχοφθόρα.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως το follow-up του Language που ακούσαμε πριν από λίγο καιρό. Και αυτό το τραγούδι προέρχεται από τον επερχόμενο δίσκο της, “Inspired by True Events”. Αυτός πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Capitol Records. Ο πολύ προσωπικός αυτός δίσκος για την Tori Kelly διατίθεται ήδη ψηφιακά για προπαραγγελία, ενώ μπορείς απευθείας να λάβεις δύο από τα συνολικά 16 τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Η αίσθηση της ελευθερίας της Kelly στο νέο της album με τίτλο “Inspired By True Events” μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν γνωρίζει την υποστήριξη των ραδιοφωνικών μέσων. Προσπαθεί, λοιπόν, να δείξει την πιο δυνατή και καθαρή πλευρά του εαυτό τους.

Tori Kelly - 2 Places

Back To Top