skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tove Lo – Mateo

Η Tove Lo κυκλοφόρησε το νέο της promotional single, “Mateo”, συνοδευμένο από το lyric video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Mateo”

Καλλιτέχνης: Tove Lo

Μουσική / Στίχοι: Tove Lo, Max Martin, Jakob Jerlström, A Strut

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: “Sunshine Kitty”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 20 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της τελευταίας της ολοκληρωμένης δουλειάς, με τίτλο “Sunshine Kitty”, η τραγουδίστρια από τη Σουηδία Tove Lo είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το promotional single της, “Mateo”. Το τραγούδι είναι βασισμένο στα dance-pop στοιχεία, ενώ στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Tove Lo, Max Martin, Jakob Jerlström και A Strut.

“Το ‘Mateo’ βασίζεται σε έναν άνδρα που δεν ξέρει καν σε τι βάζει τους ανθρώπους οι οποίοι τον ερωτεύονται. Μεγαλώνοντας, δεν ήμουν ποτέ η πρώτη που με παρατηρούσαν. Διαγωνιζόμουν με όμορφα κορίτσια που ήθελαν τον ίδιο τύπο με εμένα, που έπαιρνε πάντα την προσοχή. Ρωτάς τον εαυτό σου ‘Πως μπορώ να τραβήξω την προσοχή εάν έχω διαφορετικά πράγματα να προσφέρω;’ Είναι πάντα ενοχλητικό το να είσαι ερωτευμένος με εκείνο το άτομο που θέλουν όλοι,” λέει μέσα από δηλώσεις της η Tove Lo για το τραγούδι.

Ο δίσκος της Tove Lo, “Sunshine Kitty”, έχει καταφέρει μέσα σε οχτώ μήνες από την κυκλοφορία του να φτάσει στη θέση Νο.59 των βρετανικών album charts και στη θέση Νο.61 του αμερικανικού Billboard 200.

Tove Lo - Mateo

Back To Top