skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Train – AM Gold

Οι Train ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκο “AM Gold” και παρουσιάζουν το ομότιτλο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “AM Gold”

Καλλιτέχνης: Train

Μουσική/Στίχοι: Jerry Becker, Matt Musty, Pat Monahan

Εταιρεία: Columbia

Από το LP: “AM Gold”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Έγιναν γνωστοί από τα απρόσμενα τεράστια hits “Drops of Jupiter” και “Hey, Soul Sister”, και τώρα οι Train ανακοινώνουν πως είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο τους album “AM Gold” στις 20 Μαΐου. Πρόκειται για την 11η δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, η οποία έρχεται μετά από 5 χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Πρώτο single από το δίσκο αυτό είναι το ομότιτλο, που σύμφωνα με τον frontman Pat Monahan ανυπομονεί να το παίξει live στην επερχόμενη περιοδεία της μπάντας που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

“Το να γράφεις τραγούδια είναι δύσκολο. Δεν συγκρίνεται με τόσα πολλά πράγματα υποθέτω, αλλά είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι που αγαπάς και μετά αγαπούν και άλλοι άνθρωποι. Το να γράφεις τραγούδια για δυόμισι χρόνια μπροστά σε οθόνες video αντί να είσαι παρουσία άλλων ανθρώπων ήταν ένα μακρύ παράξενο ταξίδι. Και τώρα είμαστε εδώ. Πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη. Η αγάπη που μπαίνει στη δουλειά βγαίνει από τη δουλειά. Αγαπάμε αυτό το τραγούδι, αυτό το album και τους fans μας. Σας ευχαριστούμε που μας περιμένατε τόσο πολύ. Νομίζω ότι άξιζε τον κόπο. AM Gold! Ορίστε! Το 2022 είναι η χρονιά της Τίγρης. Ξεκίνησε με δυνατό, όμορφο και ενθαρρυντικό τρόπο και είναι μόνο η αρχή. 

Η περιοδεία Summer AM Gold του 2022 θα είναι όλα αυτά και πολλά άλλα, καθώς μας συνοδεύουν οι αγαπημένοι μας φίλοι Jewel and Blues Traveler, μαζί με τους ειδικούς καλεσμένους Thunderstorm Artis + Will Anderson σε επιλεγμένες ημερομηνίες! Τι βόλτα! Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί έξω, να χορεύετε και να τραγουδάτε με την εκπληκτική μουσική τους καθώς και με το νέο μας album AM Gold. Ήρθε ο Ιούνιος; Τα λέμε τότε! Σας αγαπώ και μου λείπετε όλοι!” – Pat και Train

Train - AM Gold

Back To Top