skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Trentemøller – My Conviction

Ο Trentemøller κυκλοφορεί ακόμα ένα τραγούδι από τον δίσκο “Fixion”, με τίτλο “My Conviction”.

Τίτλος τραγουδιού“My Conviction”

Καλλιτέχνης: Trentemøller

Μουσική / Στίχοι: Trentemøller, Marie Fisker

Από το album: “Fixion”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Σεπτεμβρίου 2016

Art-Cover:

Η synthwave κι electro-pop μουσική χαρακτηρίζει τις δημιουργίες του Trentemøller, ο οποίος δίνει το παρόν από το 1997. Περισσότερες από δέκα διακρίσεις με μουσικά βραβεία και τέσσερα studio albums είναι όλα όσα έχει καταχωρήσει στη μουσική του παρακαταθήκη και συνεχίζει. Ο πιο πρόσφατος δίσκος του Δανού μουσικού είναι κι αυτός που τον κρατάει στην επικαιρότητα. Αυτός έχει τίτλο “Fixion” και μπορεί να συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα που κυκλοφόρησε (16 Σεπτεμβρίου 2016), ωστόσο η προώθησή του συνεχίζεται με επιτυχία.

H ανακοίνωση της κυκλοφορίας του δίσκου “Fixion” έγινε με την συνοδεία του ρομαντικού video clip του lead single “River in Me”, σε σκηνοθεσία των Åsa Riton και Andreas Emenius. Όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, ο Trentemøller μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα ένθερμος με την προώθηση του δίσκου. Φτάνοντας, όμως, στην 4η Αυγούστου του 2017 ακούμε ψηφιακά το “My Conviction”. Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στα φωνητικά ξεχωρίζουμε τη μαγευτική Marie Fisker.

Η συνολική σύνθεση του “My Conviction” φέρει την υπογραφή των Trentemøller και Marie Fisker. Ο Trentemøller δεν παρεκκλίνει από τον κανόνα και μας παρουσιάζει ένα ρυθμικό τραγούδι, με ατμοσφαιρικά φωνητικά κι έντονο τον ηλεκτρονικό κι “επεξεργασμένο” ήχο. Στις αρχές του Ιουνίου μας είχε παρουσιάσει μία ανεξάρτητη δουλειά του, σε συνεργασία με την jennylee, την οποία μπορείς να ακούσεις εδώ.

Trentemøller - My Conviction

Back To Top