skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tribulation – Lady Death

Οι Tribulation μοιράστηκαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον σκοτεινό τίτλο “Lady Death”, βγαλμένο από το ομότιτλο, 7΄΄EP τους.

Τίτλος τραγουδιού: “Lady Death”

Καλλιτέχνης: Tribulation

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Lady Death”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Tribulation, το σουηδικό death metal/classic rock συγκρότημα, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο album στις 26 Ιανουαρίου 2018, με τίτλο “Down Below”. Το album αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Century Media, ως follow-up του “Children of the Night” του 2015, το οποίο είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Ένα μήνα ωστόσο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου “Down Below”, οι Tribulation μοιράστηκαν με το κοινό τους ένα 7’’ EP, με την επονομασία “Lady Death”, το οποίο περιλαμβάνει το ομότιτλο τραγούδι, καθώς και το B-side, “Skärselden”. Και τα δύο αυτά album αποτελούν τις πρώτες δουλειές του συγκροτήματος, στις οποίες συμμετέχει ο καινούριος τους ντράμερ, πρώην μέλος των Deathstars, Oscar Leander, αντικαταστάτης του μακροχρόνιου ντράμερ των Tribulation, Jakob Ljungberg.

Το “Lady Death” είναι το δεύτερο single, βγαλμένο από το ολοκαίνουριο, ομότιτλο 7’’ EP, και κυκλοφόρησε με την συνοδεία ενός οπτικού υλικού. Πρόκειται για ένα σκληρό τραγούδι με μια μελωδία που τραβάει την προσοχή του ακροατή. (“Beautiful, severe/ Graceful yet fierce/ Lady Death, black Madonna/ Release your reign of rage upon my soul”).

Οι Tribulation μοιράστηκαν το “Lady Death” συνοδευόμενο από τα παρακάτω λόγια: «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του δεύτερου single από το επερχόμενο album, “Lady Death”. Πρόκειται επίσης για την δεύτερη συνεργασία μας με τον σκηνοθέτη ταινιών, Robert Piel, ο οποίος δημιούργησε το οπτικό υλικό που συνοδεύει το τραγούδι».

Tribulation - Lady Death

Back To Top