skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tribulation – The World

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου album του, “Down Below”, το metal/rock συγκρότημα, Tribulation, μοιράστηκε το τελευταίο single του album, με τίτλο “The World”.

Τίτλος τραγουδιού: “The World”

Καλλιτέχνης: Tribulation

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Down Below”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Tribulation, το σουηδικό, death metal/classic rock συγκρότημα, κυκλοφόρησαν ένα ακόμη single από το επερχόμενο, τέταρτο κατά σειρά album τους, με τίτλο “The World”. Το πολυαναμενόμενο album ονομάζεται “Down Below” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου από την Century Media, με μια tracklist 10 τραγουδιών. Αποτελεί follow-up του “Children of the Night” του 2015, που είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Το “The World”, πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο single που το συγκρότημα μοιράζεται από το “Down Below”, ενώ η κυκλοφορία του, ακολουθεί αυτήν των προηγούμενων singles, “Lady Death” και “The Lament”. Oι Tribulation, μοιράστηκαν το, κατά το μεγαλύτερο μέρος του ορχηστρικό, “The World”, μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook, συνοδευόμενο από το εξής μήνυμα: «Σήμερα ανακοινώνουμε το τρίτο και τελευταίο single πριν την κυκλοφορία του καινούριου album. Ονομάζεται “The World”. Για άλλη μια φορά, ο κινηματογραφιστής, Robert Piel, δημιούργησε μια οπτική μεταφορά που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ».

Μιλώντας για το επερχόμενο album, “Down Below”, ο κιθαρίστας των Tribulation, Adam Zaars, δήλωσε: «Στοχεύαμε σε μια κατεύθυνση λίγο πιο δασώδη, η οποία κατά κάποιον τρόπο ακολούθησε την δική της πορεία, όπως συμβαίνει πάντα όταν ετοιμάζουμε κάτι. Το αφήνουμε να συμβεί, το αφήνουμε να μας καθοδηγήσει».

Tribulation - The World

Back To Top