skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Twenty One Pilots – Saturday

Ακόμη ένα single από το επερχόμενο studio album τους παρουσίασαν οι Twenty One Pilots, με τίτλο “Saturday”!

Τίτλος τραγουδιού“Saturday

Καλλιτέχνης: Twenty One Pilots

Μουσική / Στίχοι: Tyler Joseph

Εταιρεία: Fueled By Ramen

Από το LP: “Scaled And Icy”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Έχοντας περάσει περισσότερο από ένας χρόνος που ολόκληρος ο πλανήτης έχει επηρεαστεί από τον COVID-19, οι Twenty One Pilots ανακαλούν κι αποζητούν τις ξέγνοιαστες στιγμές ζωής τους. Το “Saturday” πέρα από ένα από τα singles της επερχόμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς, αντικατοπτρίζει κι αυτή την ανάγκη του κόσμου να ξεδώσει και να νιώσει ξανά “ελεύθερος”, μακριά από κανόνες και περιορισμούς.

Το τραγούδι είναι βασισμένο σε έναν ανάλαφρο, up-tempo ρυθμό, με τα alternative rock και pop στοιχεία να αποτελούν χαρακτηριστικά του. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε το ένα εκ των δύο μελών των Twenty One Pilots, τον Tyler Joseph. Το “Saturday” κυκλοφόρησε ως το follow-up των “Choker” και “Shy Away”, δύο τραγούδια με τα οποία μάς σύστησαν τον δίσκο τους “Scaled and Icy”.

Ο δίσκος του duo πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου μέσω της Fueled by Ramen περιλαμβάνοντας συνολικά έντεκα, φρέσκες δημιουργίες, ενώ παίρνει την σκυτάλη από το “Trench”, που έκανε πρεμιέρα πριν από τρία χρόνια. Για την παραγωγή του album ο Tyler Joseph συνεργάστηκε με τους Mike Elizondo, Greg Kurstin και Paul Meany.

Twenty One Pilots - Saturday

Back To Top