skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Two Feet – Devil

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, Two Feet, κυκλοφόρησε το νέο του digital single “Devil”!

Τίτλος τραγουδιού: “Devil”

Καλλιτέχνης: Two Feet

Μουσική/Στίχοι: Zachary William Dess

Εταιρεία: AWAL Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες το δεύτερο κατά σειρά studio album του, με τίτλο “Max Maco Is Dead Right?” ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός Zachary William Dess, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Two Feet, συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο με νέες δημιουργίες.

Αυτή τη φορά, ο νεαρός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε ένα νέο, digital single, με τίτλο “Devil” και η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου μέσω της AWAL Recordings. Το τραγούδι αποτελεί μία chill, electro-rock δημιουργία, με τα ελαφρά jazz στοιχεία να δημιουργούν μία άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε σε σχετικές του αναρτήσεις στα social media πως με την εν λόγω κυκλοφορία ξεκινά μία νέα, μουσική εποχή για τον ίδιο.

Πέραν του “Devil”, στις αρχές του Ιούνη ο Αμερικανός τραγουδιστής ανακοίνωσε και την επερχόμενη περιοδεία του. Αυτή θα ξεκινήσει στις 19 Νοεμβρίου από το Λος Άντζελες και θα συνεχιστεί ως τις 3 Δεκεμβρίου, που ο Two Feet θα εμφανιστεί στο Όστιν.

Two Feet – Devil

Back To Top