skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Two Feet – Never Enough

Ο Two Feet παρουσιάζει το νέο του single, “Never Enough”, συνοδευμένο από το visualizer του!

Τίτλος τραγουδιού“Never Enough

Καλλιτέχνης: Two Feet

Μουσική/Στίχοι: Two Feet, John Feldmann

Εταιρεία: AWAL Recordings

Από το LP: “Max Maco Is Dead Right?”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Στις 16 Απριλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα, δισκογραφική δουλειά του Αμερικανού τραγουδιστή Zachary William “Bill” Dess, γνωστό με το καλλιτεχνικό του όνομα Two Feet. Στην παραγωγή του album συναντάμε τους Andrew Luce, John Feldmann και Two Feet, ενώ μέσω αυτού θα ακούσουμε δώδεκα electro κι alternative rock δημιουργίες.

Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του δίσκου το φως της δημοσιότητας είδε στις 26 Φεβρουαρίου το single “Never Enough”. Το τραγούδι αποτελείται από μελωδικά και ρυθμικά synths, τα οποία έρχονται σε αρμονία με τα electro και pop/rock στοιχεία. Στη μουσική και τους στίχους του “Never Enough” συναντάμε τον ίδιο τον καλλιτέχνη σε συνεργασία με τον John Feldmann.

Τα “Think I’m Crazy”, “Fire” και “Time Fades Away” αποτέλεσαν τα τρία πρώτα promotional singles του επερχόμενου δίσκου του Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη, ενώ έλαβαν θετική ανταπόκριση από το κοινό. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Two Feet είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από το 2016, ενώ το viral single του “Go Fuck Yourself” αποτέλεσε την πρώτη του επιτυχία κι αναδείχθηκε “χρυσό”, ενώ το επόμενο “I Feel Like I’m Drowning” έλαβε “πλατινένια” αναγνώριση.

Two Feet - Never Enough

Back To Top