skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ulrikke Brandstorp – Attention (ESC 2020 Norway)

Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Ulrikke, με τίτλο “Attention” που θα εκπροσωπήσει την Νορβηγία στην Eurovision 2020.

Τίτλος τραγουδιού“Attention”

Καλλιτέχνης: Ulrikke Brandstorp

Μουσική/Στίχοι: Christian Ingebrigtsen, Kjetil Mørland, Ulrikke Brandstorp

Εταιρεία: Ulrikke Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Το “Attention” είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύει η Ulrikke Brandstorp το οποίο επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Νορβηγία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020, μετά τη νίκη του στον εθνικό τελικό της χώρας.

Η Brandstorp επιλέχθηκε μέσω του “Melodi Grand Prix 2020”, της εθνικής διαδικασίας επιλογής που διοργάνωσε το κρατικό κανάλι της χώρας NRK για να επιλέξει το τραγούδι της που θα την εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στις 28 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε ειδική κλήρωση για τις συμμετοχές των χωρών στο διαγωνισμό, που καθορίζει σε ποιο ημιτελικό του διαγωνισμού θα συμμετάσχει η κάθε χώρα αλλά και τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών τους. Η Νορβηγία κληρώθηκε για τον πρώτο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2020 στο Rotterdam της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα η Ulrikke Brandstorp θα παρουσιάσει το “Attention” στο δεύτερο μισό του show.

Tους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι: Ulrikke Brandstorp, Christian Ingebrigtsen (μέλος του Βρετανό-νορβηγικού συγκροτήματος Α1) και ο Kjetil Mørland, ο οποίος είχε λάβει μέρος στην Eurovision 2015 εκπροσωπώντας κι αυτός την Νορβηγία, μαζί με την Debrah Scarlett με το τραγούδι “A Monster Like Me”.

Ulrikke Brandstorp - Attention (ESC 2020 Norway)

Ulrikke Brandstorp - Attention (MGP 2020)

Ulrikke Brandstorp - Attention (Acoustic version)

Back To Top