skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ultra Naté – MIRACLE

H Ultra Naté πραγματοποιεί το μεγάλο της δισκογραφικό comeback με το single “MIRACLE”

Τίτλος τραγουδιού“MIRACLE”

Καλλιτέχνης: Ultra Naté

Μουσική / Στίχοι: Ultra Naté, Gianni Romano, Emanuele Esposito, Fabio Di Bartolomeo, Tidane Koné

Εταιρεία: Ultra Blue Music/Blufire/Peace Bisquit

Από το LP: “ULTRA”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Η θρυλική τραγουδίστρια/τραγουδοποιός/DJ/παραγωγός Ultra Naté επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα νέο studio album που θα έχει τίτλο “ULTRA”, κυκλοφορώντας ταυτόχρονα το πρώτο single του. Το “MIRACLE”, είναι σε συμπαραγωγή με τους Gianni Romano, Emanuelle Esposito, Bill Coleman και John “JC” Carr.

Πρόκειται για ένα δυναμικό, συναρπαστικό, γεμάτο από afro pop μελωδίες, και το σίγουρο είναι πως το “MIRACLE” θα φιγουράρει αρκετά στα καλοκαιρινά playlists με σκοπό να φτάσει την εμπορική επιτυχία του smah-hit της “Free” που κυκλοφόρησε το 1997 αλλά και πριν από μερικές μέρες σε μια ολοκαίνουρια εκτέλεση με τις Icona Pop. Beat και αφρικάνικα κρουστά, ξέφρενο μπάσο και αισθαντικά φωνητικά συνθέτουν την επιτυχία του τραγουδιού!

«Έγραψα το «MIRACLE» για γυναίκες, ειδικά για μαύρες όπως εγώ, ως επιβεβαίωση και επικύρωση της δύναμης και της ισχύς μας», εξηγεί η Ultra. “Βλέπουμε συνεχώς γεγονότα και εικόνες κοινωνικών και φυλετικών αδικιών, όχι μόνο είναι συγκλονιστικό εκείνη τη στιγμή, αλλά αφήνει επίσης μια διαρκή κηλίδα. Κατά τη διάρκεια του lockdown δεν ήταν διαφορετικό, ακόμη και με μια πανδημία πλήρους κλίμακας, υπήρχαν τόσο πολλά αρνητικά μηνύματα. Ήθελα να μιλήσω στις αδερφές μου και πιθανώς να εμπνεύσω γυναίκες και νεαρά κορίτσια από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ήθελα το “MIRACLE” να μιλήσει στο θεϊκό ον μέσα μας, με την ελπίδα ότι κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε το μεγαλείο μας”.

Ultra Naté - MIRACLE

Back To Top