skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | V.A. – Save The City (From “Hawkeye” OST)

Aκούστε το τραγούδι “Save The City” από την νέα σειρά της Marvel, “Hawkeye”

Τίτλος τραγουδιού“Save The City”

Καλλιτέχνης: Adam Pascal, Ty Taylor, Rory Donovan, Derek Klena, Bonnie Milligan, Christopher Sieber, Shayna Steele

Μουσική / Στίχοι: Marc Shaiman, Shaiman & Scott Wittman

Εταιρεία: Hollywood Records/Marvel Music

Από το O.S.T.: “Hawkeye”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Η Hollywood Records και η Marvel Music παρουσιάζουν το πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο “Save The City” από το “Rogers: The Musical”, το μιούζικαλ φαντασίας για τον Captain America που εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο της νέας πρωτότυπης σειράς “Hawkeye” της Disney+ και των Marvel Studios.

Το τραγούδι υπογράφεται από τον υποψήφιο για Oscar και βραβευμένο με Tony, Marc Shaiman (“Hairspray”, “Mary Poppins Returns”, “Smash”, “A Few Good Men”), ενώ οι στίχοι του από τους Shaiman & Scott Wittman. Η ερμηνεία είναι των Adam Pascal, Ty Taylor, Rory Donovan, Derek Klena, Bonnie Milligan, Christopher Sieber και Shayna Steele.

Ένα πλήρες soundtrack με την αρχική μουσική των Christophe Beck και Michael Paraskevas από τα τρία πρώτα επεισόδια θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου και ένα δεύτερο soundtrack με τη μουσική του Beck από τα επεισόδια 4-6 θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου.

Στο “Hawkeye”, σε σκηνοθεσία των Rhys Thomas και Bert & Bertie, πρωταγωνιστούν οι: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James και Alaqua Cox.

Cardi B - Bet It (from the "Bruised" O.S.T.)

Back To Top