skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Vaccines – Nightclub

Οι The Vaccines μας συστήνουν το ηλεκτρονικό και σκληροπυρηνικό τραγούδι τους, “Nightclub”!

Τίτλος τραγουδιού“Nightclub”

Καλλιτέχνης: The Vaccines

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Combat Sports”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Επιστροφή στις ρίζες τους για τους The Vaccines. Το garage rock συγκρότημα από το Ανατολικό Λονδίνο μοιράζεται μαζί μας μία νέα τους δημιουργία, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί ως μία από τις πιο κλασικές τους. Το “Nightclub” πέραν του ότι περιλαμβάνεται στον ολοκαίνουριο κι επερχόμενο δίσκο τους, “Combat Sports”, αποτελεί κι ένα εύρυθμο, ηλεκτρονικό, rock τραγούδι, που θυμίζει τους παλιούς σκληροπυρηνικούς The Vaccines. Ηχοχρώματα που θυμίζουν Blondie και “One Way or Another” είναι πασιφανή.

«Προετοιμαστείτε για σεξ, αγάπη και rock n’ roll!»

Με αυτά τα λόγια οι The Vaccines μας εισάγουν σιγά σιγά στο νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα. Το νέο τους album “Combat Sports” αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα και στην αναλογική του μορφή στις 30 Μαρτίου του 2018. Ήδη από αυτό, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι-προπομπό “I Can’t Quit”. Η ηλεκτρική κιθάρα είναι βασικό συστατικό όλων των δημιουργιών του συγκροτήματος, ενώ θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ως «σήμα κατατεθέν» του.

Μέχρι σήμερα και από το 2010, από όταν δηλαδή πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό προσκήνιο, οι The Vaccines έχουν κυκλοφορήσει συνολικά τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. “What Did You Expect from The Vaccines?”, “Come of Age” και το τελευταίο “English Graffiti” είναι η μουσική τους παρακαταθήκη και όλα όσα τους χαρακτηρίζουν.

The Vaccines – Nightclub

Back To Top