skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Van Morrison – Got To Go Where The Love Is

Ο Van Morrison κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Got To Go Where The Love Is” από τον επερχόμενο δίσκο του, “The Prophet Speaks”!

Τίτλος τραγουδιού“Got To Go Where The Love Is”

Καλλιτέχνης: Van Morrison

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Caroline International

Από το LP: “The Prophet Speaks”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 7 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Με την ηχογράφησή του να έχει γίνει με την βοήθεια του ενορχηστρωτή Joey DeFrancesco και με ένα συγκρότημα που περιλαμβάνει τον Dan Wilson στην κιθάρα, τον Michael Ode στα drums και τον Troy Robers στο σαξόφωνο, το “Got To Go Where The Love Is” αποτελεί μία νέα, εντυπωσιακή, upbeat δημιουργία του Van Morrison, απόδειξη της αστείρευτης δημιουργικότητας του καλλιτέχνη. Οι λέξεις του Morrison αγγίζουν την ψυχή σου και στις 25 Οκτωβρίου συνοδεύτηκαν από ένα lyric video γεμάτο από neon χρώματα. Το video αποτελεί δημιουργία της ομάδας Beautiful Digital.

Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Morrison, με τίτλο “The Prophet Speaks”. Η κυκλοφορία του δίσκου αναμένεται για τις 7 Δεκεμβρίου και η διανομή της θα δίνει μέσω της Caroline International. Δεκατέσσερα ολοκαίνουρια τραγούδια περιλαμβάνονται συνολικά στο νέο εγχείρημα του Morrison, ενώ τα μουσική είδη που θα ακούσουμε ποικίλουν από blues έως jazz και R&B.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρα από τις πρωτότυπες δημιουργίες, στο album περιλαμβάνονται και διασκευές σε πασίγνωστα και κλασσικά τραγούδια των John Lee Hooker, Sam Cooke και Solomon Burke. Σχετικά με τις διασκευές αυτές, ο Morrison δήλωσε: “Ήταν σημαντικό για εμένα να ηχογραφήσω νέα μουσική, αλλά και να δημιουργήσω blues υλικό που έχει αποτελέσει έμπνευση για εμένα από το ξεκίνημα”.

Van Morrison - Got To Go Where The Love Is

Back To Top