skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vassilis – Baby Now

O πολλά υποσχόμενος Vassilis επανέρχεται με το νέο του τραγούδι, “Baby Now”!

Τίτλος τραγουδιού: “Baby Now”

Καλλιτέχνης: Vassilis 

Μουσική / Στίχοι: Vassilis

Εταιρεία: 1172731 Records

Από το EP: “Reflections”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο Βασίλης Κατσούλας ξεκίνησε την καριέρα του ως frontman του συγκροτήματος Irregular Project ενώ τώρα επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με το καλλιτεχνικό του όνομα… -απλά- Vassilis. Είναι ένας τραγουδιστής-τραγουδοποιός και κιθαρίστας που γράφει, ηχογραφεί, ερμηνεύει και παράγει μόνος του τη μουσική του, η οποία είναι ένα μείγμα από indie, pop-rock, blues, soul, blue-eyed soul κ.α.

Έχοντας πάντα στο πλευρό του τους: Κώστα Τριανταφύλλου (μπάσο/φωνητικά), Κατερίνα Λιάκη (keys) και Σωτήρη Μαυρονάσιο (drums), (μαζί με τους δύο πρώτους και τον Mike Galanis στα drums, αποτελούν τους Irregular Project), παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Baby Now”, το οποίο -μαζί με το ντεμπούτο του single “Blue Lights” και το “Reflection” που ακολούθησε λίγο καιρό αργότερα- προμηνύει και την κυκλοφορία του παρθενικού του EP με τίτλο “Reflections”. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Βασίλης.

Αν ανατρέξει κανείς στο κανάλι του πολλά-υποσχόμενου αυτού τραγουδοποιού στο Youtube, θα μπορέσει να ακούσει μια εξαιρετική διασκευή του στο “Creep” των Radiohead αλλά και ένα τραγούδι σε συνεργασία με την προαναφερθείσα μπάντα του που έχει τίτλο “Tears In Rain”, δύο δημιουργίες που μαζί με το “Blue Lights” έρχονται να ενδυναμώσουν την ελπίδα πως η αγγλόφωνη rock σκηνή της χώρας μας, έχει βρει σε καλλιτέχνες σαν τον Vassili, άξιους συνεχιστές!

Vassilis - Baby Now

Back To Top