skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vianney – N’attendons pas

Ο Vianney επέστρεψε με το νέο του single, “N’attendons pas”!

Τίτλος τραγουδιού“N’attendons pas

Καλλιτέχνης: Vianney

Μουσική / Στίχοι: Vianney

Εταιρεία: tôt Ou tard/VF musiques

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ο Γάλλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Vianney, είναι ξανά κοντά μας συστήνοντάς το νέο του digital single, με τίτλο “N’attendons pas”. Μέσω αυτού μας προτρέπει να μην περιμένουμε τίποτα και να ζήσουμε την κάθε στιγμή που θα μας προσφερθεί. Η μουσική και οι στίχοι του δυναμικού θα λέγαμε single φέρουν την υπογραφή του ίδιοι του καλλιτέχνη, ο οποίος με περίσσιο δυναμισμό μας εντυπωσιάζει στο ρεφρέν του.

Το εν λόγω τραγούδι σηματοδοτεί την επιστροφή του νεαρού καλλιτέχνη στο μουσικό προσκήνιο δύο χρόνια μετά από την solo κυκλοφορία του “Le Fils à papa”, αλλά και τη συνεργασία του με το μουσικό σχήμα Boulevard des Airs για το τραγούδι “Allez reste” την περασμένη χρονιά. Φαίνεται πως η αποχή του Vianney από τα μουσικά δρώμενα ήταν απαραίτητη τόσο για τον ίδιο όσο και τη μουσική του καλλιέργεια, μιας και η επάνοδός του μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον δυναμική.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυκλοφορία είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από την επιβεβαίωση του τραγουδιστή ότι υπήρξε θετικός στον COVID-19. Ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο είναι ο Vianney είναι ο πλέον αρμόδιος για να μας μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της μουσικής του.

Vianney - N'attendons pas

Back To Top