skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Victoria Monét – Coastin’

Η Victoria Monét στο νέο της single, με τίτλο “Coastin’”!

Τίτλος τραγουδιού: “Coastin’”

Καλλιτέχνης: Victoria Monét

Μουσική/Στίχοι: Keni Burke, Allan Felder, Norma Jean Wright, Victoria Monét

Εταιρεία: Tribe Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Η Victoria Monét επέστρεψε μουσικά με το ολοκαίνουριο single της, “Coastin’”. Το νέο αυτό anthem αποτελεί μία δροσερή κι άκρως καλοκαιρινή δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας βρίσκουμε τους Keni Burke, Allan Felder, Norma Jean Wright και Victoria Monét. Αξιοσημείωτη μάλιστα είναι και η χρήση samples από το “Risin’” του Keni Burke, το οποίο για πρώτη φορά απολαύσαμε το 1982. Η Monét, ωστόσο, δε σταματά εκεί και χρησιμοποιεί αναφορές από το “All Night Long” των Mary Jane Girls, δημιουργώντας εν τέλει μία άκρως ενδιαφέρουσα δημιουργία.

Το “Coastin’” κυκλοφόρησε ως το follow-up του single της “F.U.C.K.”, το οποίο με τη σειρά του ήρθε ως ακόλουθο του E.P. της “Jaguar”. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η 32χρονη τραγουδίστρια της pop κι R&B σκηνής δε δίστασε να μιλήσει για το νέο της single, όπου ανέφερε:

“Εάν η ηλιαχτίδα και η καλοπέραση (και ίσως λίγο μεθύσι) ήταν τραγούδι, αυτό θα ήταν το ‘Coastin’. Είναι φτιαγμένο για ανθρώπους με αυτή την καλή, χαλαρή ενέργεια και το μπάσο του σου δίνει αμέσως μία σχετική αίσθηση! Θέλαμε αυτό το τραγούδι να αντιπροσωπεύσει αυτή την ελευθερία να βγει επιτέλους έξω. Έπειτα από την χρονιά που είχαμε, είναι ακόμη καλύτερο να είμαστε ικανοί να βγούμε επιτέλους στην ακτή ελεύθερα, να κάνουμε αξέχαστες αναμνήσεις και να περάσουμε καλά.”

Victoria Monét - Coastin'

Back To Top