skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Victoria Monét – Dive

Η Victoria Monét στο νέο της single, “Dive”!

Τίτλος τραγουδιού: “Dive”

Καλλιτέχνης: Victoria Monét

Μουσική/Στίχοι: D’Mile, xSDTRK, Victoria Monét

Εταιρεία: Tribe Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Την πρώτη της ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει αυτή την περίοδο η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Victoria Monét, η οποίο έχει τίτλο “Jaguar”. Χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του album, η 26χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει ακάθεκτη να προμοτάρει το νέο της υλικό. Έτσι, λοιπόν, έπειτα από το single της “Moment”, το φως της δημοσιότητας βλέπει μία soulful-pop δημιουργία, με τίτλο “Dive”, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τους D’Mile και xSDTRK.

Ο ηλεκτρονικός ήχος είναι διάχυτος σε όλο το τραγούδι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα μας κάνει να αποζητούμε το φετινό καλοκαίρι. Όπως φαίνεται, τόσο το “Dive” όσο και το “Moment”, αλλά και το περσινό “Ass Like That” θα συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων στο νέο της εγχείρημα. Σχετικά μάλιστα με το “Dive”, η Monét δήλωσε:

“Οι γυναίκες είναι μία περιπέτεια. Είμαστε τόσο δυναμικές όσο οι ωκεανοί, τόσο ευεργετικές όσο το νερό και τόσο διασκεδαστικές όσο ένα θεματικό πάρκο.” Με άλλα λόγια το “Dive” θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί έναν φόρο τιμής στην διασκέδαση και την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει μία γυναίκα.

Victoria Monét - Dive

Back To Top