skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Anton – L.I.L.Y.

Ο Anton κυκλοφόρησε το νέο του single!

Τίτλος τραγουδιού: “L.I.L.Y.

Καλλιτέχνης: Anton

Μουσική / Στίχοι: Rami Yacoub/Simon Johansson/Ludwig Lindell/Daniel Caesa

Σκηνοθεσία: Victoria Heart

Από το EP: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP : TBA

Art-Cover:

Ο 23χρονος Anton (κατά κόσμον Anton Ewald) είναι ένας Σουηδός τραγουδιστής και χορευτής, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στα πλαίσια του Melodifestivalen το 2013. Ο νεαρός καλλιτέχνης διαγωνίστηκε με το “Begging” για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά από το Melodifestivalen, ο Anton κυκλοφόρησε μια σειρά από buzz singles, αλλά και 4 EPs (“A”, “A-coustic”, “On My Way”, “Studio 18”). Στα μέσα Οκτώβρη του προηγούμενου έτους, ο Ewald κυκλοφόρησε το “Devil”. Μετά από αρκετούς μήνες, ο νεαρός καλλιτέχνης επιστρέφει δριμύτερος με το ολοκαίνουριο single, το οποίο φέρει τον τίτλο “L.I.L.Y.

Το εν λόγω single είναι ένα δυναμικό pop – rock hit, με αρκετές πινελιές ‘80s και επιρροές του ήχου του θυμίζει τη μουσική που εκπροσωπεί ο The Weeknd και ο Michael Jackson. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο “L.I.L.Y” παίζει η ηλεκτρονική κιθάρα, η οποία “μονοπωλεί” στα intro και bridge του τραγουδιού.

Την παραγωγή του single συνυπογράφουν οι Yacoub και Anton, ενώ τους στίχους επιμελήθηκαν οι εξής: Anton Ewald, Rami Yacoub, Simon Johansson, Ludwig Lindell και Daniel Caesa. Το video clip, το οποίο έκανε πρεμιέρα την ίδια ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού, είναι απλό με neon φωτισμό και φέρει εξίσου επιρροές των ‘80s.

Το “L.I.L.Y.” θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο επερχόμενο EP του Anton, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τις δισκογραφικές εταιρίες X-Records και Warner Music Group. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Anton - L.I.L.Y.

Back To Top