skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Bakermat feat. Kiesza – Don’t Want You Back

Μία συνεργασία που αποπνέει θετική ενέργεια, ρυθμό και…νιάτα!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Want You Back”

Καλλιτέχνης: Bakermat feat. Kiesza

Μουσική / Στίχοι: Bakermat, Janée Bennett, Tamera Foster, Komi Al-Hakan & Clifford Goilo

Σκηνοθεσία: ?

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Ο Δανός παραγωγός Lodewijk Fluttert ή όπως δηλώνει το καλλιτεχνικό του όνομα Bakermat είναι ιδιαίτερα γνωστός για το ιδιαίτερο μουσικό στυλ του, όσον αφορά τις μίξεις της house με την soul και jazz μουσική. Από την άλλη πλευρά, η Καναδή τραγουδίστρια – χορεύτρια, Kiesza, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το hit single της “Hideaway” που κυκλοφόρησε το 2014.

Όπως καταλαβαίνετε έχοντας αυτά τα δύο συστατικά στα χέρια μας, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να οδηγήσει μόνο σε μία ανερχόμενη επιτυχία. “Don’t Want You Back” έχει ως τίτλο το τραγούδι για το οποίο συνεργάστηκαν οι δύο καλλιτέχνες. Η μουσική και οι στίχοι φέρουν την υπογραφή των Bakermat, Janée Bennett, Tamera Foster, Komi Al-Hakan και Clifford Goilo, ενώ η επίσημη ψηφιακή κυκλοφορία του έγινε στις 2 Ιουνίου.

Ο Bakermat συμπληρώνει την Kiesza και το αντίστροφο. Πρόκειται για ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των δύο καλλιτεχνών, το οποίο δεν μπορεί να μην σε παρασύρει στον ρυθμό του. Για τις ανάγκες προώθησης του dance – pop τραγουδιού την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του δημοσιεύτηκε το επίσημο video clip του. Τους δύο καλλιτέχνες θα τους δεις να συμμετέχουν σε μία τηλεοπτική εκπομπή και θα καταλήξεις να ακολουθείς τα βήματα της Kiesza στο “Don’t Want You Back”.

Bakermat feat. Kiesza - Don't Want You Back

Back To Top