skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Camila Cabello – Crying In The Club

Η Camila Cabello συστήνεται με το πρώτο solo τραγούδι της!

Τίτλος τραγουδιού: “Crying In The Club

Καλλιτέχνης: Camila Cabello

Μουσική / Στίχοι: Sia Furler/David Frank/Benjamin Levin/Nathan Perez/Pamela Sheyne/Stephen Kipner/Magnus August Høiberg/Camila Cabello

Σκηνοθεσία: Emil Nava

Από το album: “The Hurting. The Healing. The Loving”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : Σεπτέμβριο 2017

Art-Cover:

Η τραγουδίστρια και πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Fifth Harmony, Camila Cabello, ξεκινάει τα πρώτα της μουσικά βήματα ως πλέον solo καλλιτέχνιδα. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, μετά την αποχώρησή της από το group, συμμετείχε στο theme song της ταινίας “Fast Of The Furious”, με τίτλο “Hey Ma” μαζί με τους Pitbull και J Balvin.

Η Camila Cabello συστήνεται με το ντεμπούτο τραγούδι της, το οποίο φέρει τον τίτλο “Crying In The Club”. Το single κυκλοφόρησε επίσημα στις 19 Μαΐου από τη Sony Music Entertainment και Epic Records. Το τραγούδι είναι προπομπός της πρώτης της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς “The Hurting. The Healing. The Loving”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2017.

Οι στίχοι είναι δημιούργημα συνεργασίας της Cabello με τη hitmaker – στιχουργού και ερμηνεύτρια Sia Furler και των David Frank, Benjamin Levin, Nathan Perez, Pamela Sheyne, Stephen Kipner, Magnus August Høiberg. Το “Crying In The Club”, είναι ένα pop τραγούδι με mainstream στοιχεία, καθώς και έχει χρησιμοποιηθεί sample του “Genie In A Bottle” της Christina Aguilera. Το νέο single της Camila δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι πρωτότυπο, καθώς το τραγούδι εκτός από το sample που έχει χρησιμοποιηθεί, θυμίζει έντονα τις επιτυχίες της Sia (“Cheap Thrills”, “Chandelier” κ.ά).

Λίγες ώρες μετά από την κυκλοφορία του single, έκανε πρεμιέρα και το video clip στον επίσημο VEVO λογαριασμό της Cabello. Στο clip πριν την έναρξη του “Crying In The Club”, έχει προστεθεί ως intro ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της, με τίτλο “I Have Questions”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο ντεμπούτο δίσκο της. Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε η Emil Nava.

Camila Cabello - Crying In The Club

Back To Top