skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Cypress Hill – Band of Gypsies

Άλλο ένα μεγάλο comeback! Οι Cypress Hill επέστρεψαν με το πρώτο τους single μετά από οκτώ χρόνια απουσίας!

Τίτλος τραγουδιού“Band of Gypsies”

Καλλιτέχνης: Cypress Hill feat.50 & Sadat

Μουσική / Στίχοι: 50, Sadat, Sen Dog, B-Real

Σκηνοθεσία: DJ Muggs

Εταιρεία: BMG Records

Από το LP: “Elephants on Acid”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Cypress Hill θα επιστρέψουν σύντομα με το πρώτο τους album μετά από οκτώ χρόνια. Το album θα έχει τίτλο “Elephants on Acid” και αναμένεται  να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου μέσω της εταιρείας BMG.

Για το θρυλικό συγκρότημα του hip-hop που έχει βραβευτεί με Grammy και αποτελείται από τους: DJ Muggs, B-Real, Sen Dog και Eric Bobo, αυτή η προσπάθεια επιστροφής θα είναι η ένατη επίσημη στη συνολική τους δισκογραφία. Το LP ακολουθεί το “Rise Up” του 2010, στο οποίο φιλοξένησαν μεγάλους καλλιτέχνες όπως τους: Mike Shinoda των Linkin Park και τον Tom Morello των Rage Against the Machine, (ο τελευταίος συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον B-Real στους Prophets of Rage).

“Λίγοι καλλιτέχνες hip-hop είναι τόσο αξιοπρόσεκτοι όσο οι Cypress Hill”, δήλωσε ο Tom Biery από την Αμερικάνικη BMG (μέσω του Billboard). Το επερχόμενο LP είναι “ένα ακόμα παράδειγμα της τεράστιας δημιουργικότητάς τους και γιατί παραμένουν τόσο ζωτικής σημασίας μέχρι σήμερα (στη μουσική)”.

Το “Elephants on Acid” θα αποτελείται από 21 συνολικά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου επίσημου single του, με τίτλο “Band of Gypsies” τοοποίο κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από το επίσημο video clip του που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο DJ Muggs.

Cypress Hill - Band of Gypsies

Back To Top