skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Disiz La Peste – Ça va aller

O Disiz La Peste γιορτάζει την κυκλοφορία του καινούριου του album, “Pacifique”, με το video clip του “Ça va aller”.

Τίτλος τραγουδιού: “Ça va aller”

Καλλιτέχνης: Disiz La Peste

Μουσική / Στίχοι: Disiz La Peste

Σκηνοθεσία: Arnaud Ly Van Manh

Από το album: “Pacifique” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Ο Γάλλος rapper, γνωστός με το stage όνομα Disiz La Peste, κυκλοφόρησε στις 9 Ιουνίου το καινούριο, ενδέκατο κατά σειρά album του, με τίτλο “Pacifique”, από την Polydor (France). Πρόκειται για ένα album ευαίσθητο και ειλικρινές στο οποίο ο Disiz La Peste εκφράζεται ανοιχτά για τις δυσκολίες της εποχής μας, βγαίνοντας κατά πολύ από την ζώνη ασφαλείας του. Καινοτομεί, εξερευνά και πειραματίζεται με νέους ήχους. Από το album αυτό έχει ήδη μοιραστεί τα τραγούδια “L.U.T.T.E” και “Vibe”, καθώς και τα video clips για το μελαγχολικό “Autre espèce” και το “Splash”, του οποίου η παραγωγή ανήκει στον Stromae.

Θέλοντας να γιορτάσει την κυκλοφορία του καινούριου του album “Pacifique”, που έγινε στις 9 Ιουνίου, ο Disiz La Peste μοιράστηκε ένα πολύ διαφορετικό video clip για το τραγούδι “Ça va aller”, δίνοντας μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ακόμα ένα καινούριο τραγούδι του. Η παραγωγή του “Ça va aller” ανήκει στον διάσημο παραγωγό Markus. Είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι, που δεν θυμίζει σε τίποτα «θυμωμένο» rap και που ακούγοντάς το αισθάνεσαι μια ανακούφιση και μια σιγουριά ότι όλα θα περάσουν, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του. Σε καλεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου ακόμα και αν αισθάνεσαι απολύτως μόνος ή βρίσκεσαι χωρίς δουλειά.

Το video clip έγινε σε σκηνοθεσία Arnaud Ly Van Manh, και για τις ανάγκες του ο Disiz La Peste επισκέφτηκε την παραλιακή πόλη τους Los Αntzeles, Santa Monica, καθώς και το λούνα παρκ της που ονομάζεται Pacific Park. Σε όλο το video clip ο rapper έχει την παρέα ενός μικρού κοριτσιού, με το οποίο φαίνεται να διασκεδάζουν και να ζουν τη στιγμή.

Disiz La Peste - Ça va aller

Back To Top