skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Μία electro-pop συνεργασία ήρθε για να μας “ανεβάσει”…

Τίτλος τραγουδιού: “Redrum”

Καλλιτέχνης: Era Istrefi feat. Felix Snow

Μουσική / Στίχοι: Era Istrefi, David Singer-Vine

Σκηνοθεσία: Millicent Hailes

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : –

Art-Cover:

Μετά το smash hit της “BonBon”, η νεαρή pop τραγουδίστρια από την Αλβανία και το Κόσοβο επιστρέφει με το νέο της single, το οποίο αναμένεται να έχει ανoδική πορεία στα μουσικά charts. Χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ή να έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, η Era Istrefi μας συστήνει το “Redrum”.

Ένα electro-dance τραγούδι, με αρκετά “μιξαρίσματα” στο ρεφρέν ήρθε σε συνεργασία με τον Felix Snow, γνωστός για την συνεργασία με την επίσης νεαρή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kiiara στο τραγούδι της “Gold”. Η Istrefi φαίνεται πως δεν διστάζει να πειραματιστεί κι αυτό φαίνεται μέσα από το video clip του “Redrum”. Ιδιαίτερα αισθησιακή, ντυμένη εξ’ολοκλήρου στα κόκκινα, η Istrefi ερμηνεύει το “Redrum” και ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες του Millicent Hailes. Το νέο της single έχει κυκλοφορήσει ήδη ψηφιακά, ενώ εμείς θα αναμένουμε για νεότερα αναφορικά με κάποιο studio album της.

Πολλοί κάνουν λόγο για ομοιότητα με την Rihanna, ειδικά μετά την κυκλοφορία του “BonBon”, αλλά νομίζω πως η Era Istrefi έχει ήδη χαράξει μία ξεχωριστή δική της πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Era Istrefi feat. Felix Snow – Redrum

Back To Top