skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Gorillaz – Sleeping Powder

Ολοκαίνουριο τραγούδι και video clip από το alternative rock και virtual συγκρότημα, Gorillaz!

Τίτλος τραγουδιού«Sleeping Powder»

Καλλιτέχνης: Gorillaz

Μουσική / Στίχοι: Damon Albarn

Σκηνοθεσία: ?

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 28 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Μερικοί μήνες μόνο έχουν περάσει από τη κυκλοφορία του πέμπτου studio album «Humanz» του συγκροτήματος, στις 28 Απριλίου 2017 και οι Gorillaz ήδη αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το οποίο δεν έχουν συμπεριλάβει στο νέο τους αυτό album.
Το τραγούδι ακούει στο όνομα «Sleeping Powder» και είναι ένα από τα περίπου 40-45 τραγούδια που ηχογράφησαν, αλλά αποφάσισαν τελικά να μην τα προσθέσουν στο νέο τους δίσκο, όπως αποκάλυψε ο front-man του group, Damon Albarn.

Το video clip που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα με το τραγούδι «Sleeping Powder» ξεκινάει με τον 2D να παίζει πιάνο σε ένα δωμάτιο, ενώ όσο αυτό εξελίσσεται τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίεργα… Το «Humanz» αποτελεί το πέμπτο album που έχει κυκλοφορήσει το συγκρότημα. Ξεκίνησαν με το «Gorillaz» (2001), «Demon Days» (2005), «Plastic Beach» (2010), «The Fall» (2010) και τώρα το «Humanz», ενώ δεν έκρυψαν σε δηλώσεις τους πως δεν αποκλείεται σύντομα να κυκλοφορήσουν το έκτο album τους.

Σύμφωνα με τον Damon Albarn κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Gorillaz στις 8 Ιουνίου δήλωσε πως η κυκλοφορία του «Sleeping Powder» γράφτηκε ως απάντηση στους fans του συγκροτήματος που παραπονέθηκαν πως στο πέμπτο τους studio album δεν είχαν αφιερώσει πολύ μουσικό “χώρο” στον 2D.

Να προσθέσουμε πως από τις 8 Ιουλίου το group θα ξεκινήσει το μεγάλο tour τους σε ΗΠΑ, Καναδά, Ασία και Ευρώπη μέχρι και μέσα Δεκέμβρη 2017 προς υποστήριξη του νέου τους δίσκου.

Gorillaz – Sleeping Powder

Back To Top