skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Greta Van Fleet – When The Curtain Falls

Οι Greta Van Fleey έδωσαν εικόνα στο τελευταίο single τους, “When The Curtain Falls”!

Τίτλος τραγουδιού“When The Curtain Falls”

Καλλιτέχνης: Greta Van Fleet

Μουσική / Στίχοι: Greta Van Fleet 

Σκηνοθεσία: Benjamin Kutsko

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

To συγκρότημα των Greta Van Fleet από το Michigan, σχηματίστηκε το 2012 από τους αδερφούς Kiszka (Josh-φωνή, Jake-κιθάρα, Sam-μπάσο, κιθάρα, keyboards) και τον Danny Wagner-drums. Οι Greta Van Fleet έχουν ήδη αναπτύξει έναν ήχο που φανερώνει τις επιρροές τους από το Rock’n’Roll της δεκαετίας του ’70, και τώρα μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο video clip τους για το single τους “When The Curtain Falls”.

Με vintage διάθεση και μέσα από διάφορα φυσικά φαινόμενα όπως ηλιακές εκλείψεις, το βόρειο σέλας κ.α. αλλά και μαγικούς συμβολισμούς, το video clip που σκηνοθέτησε ο Benjamin Kutsko (“The Curious Case of Benjamin Button”, “Iron Man”),είναι τοποθετημένο στην έρημο της Καλιφόρνια όπου το συγκρότημα τα “δίνει όλα” στην ερμηνεία του τραγουδιού.

Το “When The Curtain Falls” είναι το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο, πλήρους μήκους ντεμπούτο album του συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Ο τίτλος και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο οι Greta Van Fleet έχουν ήδη προγραμματίσει αρκετές ημερομηνίες για συναυλίες μέχρι τον Νοέμβριο.

“Το πρώτο μας studio E.P., “Black Smoke Rising”, ήταν ένα στιγμιότυπο από το πού βρισκόμασταν τότε [μουσικά], αλλά το πλήρες album μας θα είναι το πραγματικό κελεπούρι”, δήλωσε σχετικά ο Jake Kiszka. “Το βλέπω σαν μια μεγάλη εικόνα, που βρισκόμαστε τώρα και πού κατευθυνόμαστε».

Greta Van Fleet - When The Curtain Falls

Back To Top