skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Kodaline – Brother

Οι Kodaline έχουν βάλει σκοπό να μας…αποτελειώσουν!

Τίτλος τραγουδιού: “Kodaline”

Καλλιτέχνης: Brother

Μουσική / Στίχοι: Jason Boland, Vincent May, Corey Sanders, Jon Maguire, Mark Prendergast, Alex Davies, Stephen Garrigan

Σκηνοθεσία: Stevie Russell

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Οι Ιρλανδοί folk – rock και indie – pop Kodaline μπήκαν ξανά στο studio και μας παρουσιάζουν το πιο συγκινητικό τραγούδι τους, μαζί με το video clip αυτού. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεύτερου studio album τους “Coming Up for Air”, το δημοφιλές συγκρότημα είναι καθ’οδόν για την δημιουργία και κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά δίσκου του. Προπομπός αυτού είναι το single “Brother”.

Πρόκειται για μία συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα, που το παρόν φυσικά δίνει για ακόμα μία φορά η δυναμική , ορχηστρική θα λέγαμε μουσική. Το τραγούδι μιλάει για την σχέση μεταξύ δύο αδερφών και την ανιδιοτελή αγάπη που τους ενώνει. Μαζί με το “Brother”, που αποτελεί το lead single του επερχόμενου δίσκου, κυκλοφόρησε και το άκρως συγκινητικό video clip του, σε σκηνοθεσία Stevie Russell. Με τον Russell, τα μέλη του συγκροτήματος έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για την σκηνοθεσία των singles “Honest”, “High Hopes” και “All I Want”.

Εάν έχεις “γερό στομάχι” μπορείς να δεις το video clip μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί. Η μουσική και οι στίχοι της μελωδικής αυτής μπαλάντας είναι αποκλειστική δουλειά των Jason Boland, Vincent May, Corey Sanders, Jon Maguire, Mark Prendergast, Alex Davies και Stephen Garrigan.

Kodaline - Brother

Back To Top