skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Lana Del Rey – Venice Bitch

H Lana Del Rey κυκλοφορεί το νέο της single “Venice Bitch”!

Τίτλος τραγουδιού“Venice Bitch”

Καλλιτέχνης: Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Jack Antonoff, Lana Del Rey

Σκηνοθεσία: Caroline H. “Chuck” Grant

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το “Venice Bitch” είναι το νέο single της Lana Del Rey, που ακολουθεί την κυκλοφορία του πρόσφατου “Mariners Apartment Complex”. Μαζί προμηνύουν το επερχόμενο, έκτο κατά σειρά και ακόμα “αβάφτιστο” studio album της, ενώ κυκλοφορούν ήδη ως ανεξάρτητο μίνι-EP. Το “Venice Bitch” παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή του Apple Music, “Beats 1 with Zane Lowe”. Αμφότερα τα τραγούδια σηματοδοτούν την πρώτη φορά που η Lana συνεργάζεται με τον παραγωγό Jack Antonoff (πρώην μέλος των fun.).

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ένα τεράστιο graffiti, ύψος 50 ποδιών, της Lana Del Rey κοσμεί το κτήριο του ξενοδοχείου Ellison Suites στο Venice Beach στην Καλιφόρνια, που δημιούργησε ο καλλιτέχνης Jonas Never που μάλλον αποτέλεσε και την έμπνευση για τη δημιουργία αυτού του τραγουδιού!

Το τραγούδι καταφτάνει συνοδευόμενο από το επίσημο video clip του που είναι γυρισμένο με ασπρόμαυρα και ρετρό φίλτρα, απεικονίζοντας το δρόμο μέσα από μια διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά και την δημοφιλή τραγουδίστρια σε προσωπικές, ανέμελες στιγμές της, τις οποίες συνέλαβε με το φακό της, η αδερφή της Chuck Grant, όπως ακριβώς και στο video του “Mariners Apartment Complex”.

Lana Del Rey - Venice Bitch

Back To Top