skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Paramore – Told You So

Μετά τις “δύσκολες στιγμές” τους ήρθαν να μας παρουσιάσουν ακόμα ένα single από το νέο τους album.

Τίτλος τραγουδιού: “Told You So”

Καλλιτέχνης: Paramore

Μουσική / Στίχοι: Hayley Williams ,Taylor York

Σκηνοθεσία: Zac Farro & Aaron Joseph

Από το album: “After Laughter”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Μαΐου 2017

Art-Cover:

“After Laughter” φέρει ως τίτλο το πέμπτο studio album του συγκροτήματος. Η αμερικανική rock μπάντα θα μας το συστήσει επίσημα στις 12 Μαΐου από την δισκογραφική Fueled by Ramen. Πρόκειται για το follow-up album του“Paramore” που κυκλοφόρησαν το 2013 και το οποίο έλαβε πολλές θετικές κριτικές.

Στο επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο album των Paramore θα βρίσκεται και ο πρώην ντράμερ τους, Zac Farro, ο οποίος είχε αποχωρήσει το 2010 από το συγκρότημα μαζί με τον αδερφό του Josh. Οι Paramore μας έχουν ήδη προϊδεάσει για το τι επίκειται με το πρώτο single που κυκλοφόρησαν, με σκοπό την προώθηση του δίσκου. Αναφερόμαστε στο τραγούδιHard Times, στο οποίο είναι εμφανές το electro μουσικό στοιχείο, το οποίο συνδύασαν απόλυτα με το pop-rock ύφος τους.

Σειρά τώρα έχει το single “Told You So”. Μία πιο disco σύνθεση σε μουσική και στίχους των Hayley Williams και Taylor York ήρθε συνοδευμένο με το video clip του. Οι σκηνοθετικές λήψεις των Zac Farro και Aaron Joseph μας παρουσιάζουν την Hayley και την παρέα της μέσα σε ένα αυτοκίνητο, πιο disco από ποτέ, συνδυαστικά με την “καταθλιπτική” πλευρά τους.

Paramore – Told You So

Back To Top