skip to Main Content

Νέο Tραγούδι & Video Clip | Parov Stelar feat.Lightnin’ Hopkins – The Burning Spider

Δυναμική και πρωτοποριακή θα χαρακτήριζα και αυτή την δουλειά του Parov Stelar.

Τίτλος τραγουδιού: “The Burning Spider”

Καλλιτέχνης:Parov Stelar

Μουσική / Στίχοι:Lightnin’ Hopkins

Παραγωγή Video Clip: Parov Stelar (περιέχει σκηνές από την ταινία “Spiele Leben” του Antonin Svoboda). coop99 filmproduktion, Triluna Film

Από το album“The Burning Spider”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album :21 Απριλίου 2017

Art-Cover

Πολλούς ίσως να τους έχει κουράσει με τις συνεχείς εμφανίσεις του στην χώρα μας. Ναι, αυτό είναι δεκτό. Αυτό όμως που πρέπει να του δώσουμε το “πράσινο φως” είναι ότι για το -πολύ δύσκολο- είδος που συνθέτει τα κομμάτια του, είναι πολύ καλός.

Γνωστός για τους Swing ρυθμούς του (ίσως να υπάρχει και πιο λεπτομερής χαρακτηρισμός, αλλά προτιμώ τα βασικά είδη της μουσικής), και για τις πολλές και ποικίλες συνεργασίες του με μεγάλους μουσικούς και DJs, ο Parov Stelar δημιουργεί το νέο του album.

Στο δικό του site μπορείτε να βρείτε τα δύο πρώτα τραγούδια του album, “The Burning Spider” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου του 2017.
Όσο για τα τεχνικά μέρη του τραγουδιού, έχει και πολύ καλό ρυθμό (με αρκετές παύσεις και echoes) , όμως αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η μελωδία του πιάνου (με αρκετά Staccato – “κοφτά” σημεία) και τα πνευστά που χρησιμοποιεί.

Αναμένω για το νέο αυτό album.
Ακούστε το και εσείς και πείτε μας την γνώμη σας.

Parov Stelar feat. Lightnin' Hopkins - The Burning Spider

Back To Top